George Politis

Un llarg recorregut pel món de l'aquarel·la

George Politis se centra en les tècniques aquoses i viu a Tessalònica, Grècia. És membre de l’AWS (Societat Americana d’Aquarel·la), RI (Institut Reial de Pintors d’Aquarel·la), Societat d’Aquarel·la de San Diego (SDWS), Societat d’Aquarel·la de Louisiana (LWS), MoWS (Societat d’Aquarel·la de Missouri), AWA (Associació d’Aquarel·la d’Arizona), NEWS (North East Watercolor Society), IAF (Institut des Arts Figuratifs) i ha exercit com a president de la Societat d’Artistes del Nord de Grècia (2009-2015). Ha estat partícep en moltes exposicions individuals i ha intervingut també en nombroses exposicions col·lectives a Grècia i en exposicions i concursos internacionals.

La importància del temps

“El temps juga un paper molt bàsic en les meves pintures; particularment la manera com deixa la seva empremta en objectes variats i en la natura mateixa em fascina. Veig en allò vell, rovellat i devastat tant la veritat com l’emoció. Puc trobar inspiració en elements comuns i comunament passats per alt, responent-hi amb sentiments dramàticament diferents cada vegada, ja sigui emfatitzant la serenitat, la solitud, l’atmosfera, la malenconia, etc.”.

"M'agrada molt experimentar i trobar noves formes d'expressar les meves idees. Experimento amb diversos materials i processos, molt sovint fent cas omís de les regles. Especialment al meu "Wall Series", m'agrada crear un caos controlat i trobar formes de compondre i crear una pintura equilibrada a partir dʻaquest".

Utilitzo Escoda des del 2012. Un amor a primera vista (o… primer ús), mai no m’han fallat. He fet servir pinzells Kolinsky abans, però els pinzells Escoda en les seves diferents versions em van donar tot el que necessitava i molt més. Excel·lents rentats, grans puntes pels detalls, elasticitat i “memòria”… els pinzells després de nombrosos usos estan com nous i la seva punta torna a la forma original i a més la virola no queda solta. També puc fer servir excel·lents pinzells sintètics d’Escoda amb els meus acrílics i feines mixtes en tècniques aquoses. Sempre els dic als meus alumnes: no podeu donar-vos el luxe de no comprar el millor material. I quan es tracta de pinzells… són els d’Escoda. T’ajudaran a elevar la teva feina a un altre nivell.

També et pot interessar