Jansen Chow

Premiat membre de nombroses societats d'art

Jansen Chow és membre de nombroses societats d’art prestigioses als Estats Units, incloses AWS, NWS, LWS i PWS. Té 21 exposicions d’art individuals i ha participat en més de 400 exposicions d’aquarel·la nacionals i internacionals des del 1992. Ha guanyat més de 70 premis nacionals i internacionals en oli, aquarel·la, fotografia i gravat des del 1988, incloent 9 vegades la primera posició en concursos d’aquarel·la als Estats Units, Canadà, Turquia i Malàisia.

Col·laboracions i projectes

Jansen és jutge i membre del jurat freqüent en exposicions nacionals i internacionals, i la seva obra està inclosa a les col·leccions permanents de molts museus d’art a la Xina, Itàlia, Mèxic, Vietnam, Iraq i Malàisia. Actualment és Country Leader de FabrianoInAcquarello Malaysia, així com curador de la “1a Biennal Internacional d’Aquarel·la de Malàsia 2018” i assessor de “2020 – 2022 Concursos Internacionals d’Art Jurat a Línia de Malàisia”.

"Aprecio molt els estàndards i l'entusiasme d'Escoda per fer pinzells, ja que combina les millors matèries primeres amb una mà d'obra exquisida."

Jansen Chow sobre Escoda i els seus pinzells preferits:

“Aprecio molt els estàndards i l’entusiasme d’Escoda per fer pinzells, ja que combina les millors matèries primeres amb una mà d’obra exquisida. El meu conjunt de pinzells Escoda preferit són els 4 nous jocs de pinzells de viatge, perquè el seu disseny és exquisit i bonic, a més de fàcil de portar”.

També et pot interessar