Alicia Aradilla

Del disseny gràfic a l’aquarel·la

Alicia Aradilla, il·lustradora de viatges (Extremadura, 1989), es dedica professionalment a l’aquarel·la des de 2017, quan va deixar la seva feina com a dissenyadora gràfica en una empresa de publicitat per viatjar pel món i captar tots els colors als seus quaderns. A més de complir un somni, el viatge li va permetre crear un projecte molt ambiciós que va quedar plasmat en 13 quaderns, amb més de 700 il·lustracions de 19 països diferents, que va anar compartint dia a dia a Instagram, on compta amb més de 200.000 seguidors (@a.aradilla).

Col·laboracions i projectes

Des de llavors treballa com a il·lustradora freelance, col·laborant amb marques com Heineken, HP, BtheTravelBrand, Grup Barceló o Guia Repsol, entre d’altres, així com agències de turisme i revistes com Condé Nast Traveler. També dóna classes d’aquarel·la a Patreon (https://www.patreon.com/aradilla) i ha publicat diversos llibres amb les editorials Anaya i Planeta.

"L’Escoda Versàtil, en la seva versió de viatge, em permet protegir la punta quan acabo un dibuix i em dirigeixo al meu següent destí, convertint-se així en una de les meves eines de treball preferides durant aquests últims anys."

Escoda i Alicia Aradilla:

 

“Els pinzells Escoda m’han acompanyat en tota aquesta aventura al voltant de l’aquarel·la. L’Escoda Versàtil, en la seva versió de viatge, em permet protegir la punta quan acabo un dibuix i em dirigeixo al meu següent destí, convertint-se així en una de les meves eines de treball preferides durant aquests últims anys. La seva gran capacitat d’absorció sense perdre al mateix temps la forma em permet molta versatilitat en el traç, podent utilitzar un mateix pinzell tant per a les primeres pinzellades a base de taques més grans com per a altres detalls finals més petits. Espero que m’ajudi a continuar omplint de color els meus quaderns pinzellada a pinzellada.”

També et pot interessar