Stephanie Bower

Una mestre de la tècnica

L’artista siatelita Stephanie Bower va treballar com a arquitecta amb llicència a la ciutat de Nova York abans de gravitar cap a la il·lustració arquitectònica professional i el disseny conceptual. Actualment treballa amb molts arquitectes, paisatgistes i dissenyadors destacats com Olson Kundig, Perkins + Will, MITHUN i altres per crear una àmplia gamma d’il·lustracions a llapis i aquarel·la.

Una de les artistes amb més renom del moviment d’urban sketching

Instructora popular i Urban Sketcher rodamón, Stephanie disposa de cinc tallers de dibuix online i segueix amb la seva passió per viatjar i oferir classes d’aquarel·la i perspectiva a tot el món, participant activament com a instructora en vuit simposis d’Urban Sketchers. Aquarel·lista autodidacta, els seus premis inclouen la prestigiosa beca del Premi Gabriel en arquitectura per a París, la beca de l’Institut Civita per a Itàlia, i ha estat guardonada dues vegades amb el “Millor esbós de viatge” al concurs internacional de delineació arquitectònica KRob.

Persones de tot el món segueixen els esbossos i dibuixos de Stephanie en línia a través d'Instagram (@stephanieabower) i Facebook. És membre de la Northwest Watercolour Society i ha aparegut a les revistes Watercolor Artist i Artist. A més, ha escrit diversos llibres d'autor amb relació amb l'Urban Sketching.

“Soc una propietària orgullosa de molts pinzells Escoda, i els faig servir tant al meu estudi per al meu treball d’il·lustració com als viatges per realitzar esbossos urbans per tot el món. Estan tan exquisidament dissenyats i fabricats amb belles cerres i fibres que mantenen la seva elasticitat i forma, una elegant tapa de metall que s’ajusta còmodament i protegeix el pinzell quan el guardo a la meva bossa de viatge, i un equilibri perfectament ponderat a la mà. Sovint dic que haurien d’estar exhibits al Museu d’Art Modern com el pinzell d’aquarel·la amb el disseny més perfecte de la història. Són el meu company constant i la meva eina preferida en les meves aventures de dibuix per tot el món.”

També et pot interessar