Marcos Beccari

Exponent de la renovació de l’aquarel·la

Marcos Beccari és un artista, professor i filòsof brasiler. Amb una influència barroca i impressionista, les seves pintures van guanyar notorietat mundial, especialment pel seu realisme tècnic i l’ús vibrant del color. Per atribuir fluïdesa i espontaneïtat a les figures pintades, Marcos Beccari és considerat un dels exponents de la renovació de la pintura a l’aquarel·la, comptant amb una producció prestigiosa per societats d’art i revistes dels Estats Units i Europa.

El plaer de ser a l’aigua

Beccari plasma amb una sensibilitat i bellesa úniques, a més d’haver-se convertit en un clar reconeixement de la seva obra, figures humanes a l’aigua. Els cossos es desdibuixen sota les aigües cristal·lines en què els raigs de sol donen forma a la superfície, anant més enllà del moviment de les onades. Això dóna a les obres de l’artista una nostàlgia romàntica i una narrativa inigualable.

"Els pinzells Escoda són les millors eines per dominar aquesta fràgil combinació d'aigua i pigment, mostrant tot el poder de la pintura amb aquarel·la."

El poder dels pinzells Escoda per Marcos Beccari:

“Com que la fluïdesa de l’aigua és la meva materia primera, necessito un instrument que sigui alhora precís i flexible. Els pinzells Escoda són les millors eines per dominar aquesta fràgil combinació d’aigua i pigment, mostrant tot el poder de la pintura amb aquarel·la.”

També et pot interessar