Liu Yi

Una carrera molt prolífica

Liu Yi (Zhejiang – Xina, 1958) és actualment el cap de la Societat Internacional d’Aquarel·la a la Xina (International Watercolor Society), Secretari General de l’Associació Internacional de Mestres de l’Aquarel·la, membre de l’Associació d’Artistes de la Xina, Director de l’Associació d’Artistes de Xangai, membre del Comitè d’Artistes de Jiukeshu (Xangai) Future Art Center i exdegà adjunt de l’Escola d’Arts de la Universitat de Ciències Aplicades de Xangai. Ha format part del jurat de diversos concursos d’aquarel·la, especialment a la Xina.

Liu Yi com a aquarel·lista

El treball de Liu Yi com a aquarel·lista es pot dividir en cinc grans temes: ballet, figures, paisatges, flors i natura. Ha publicat diversos llibres que inclouen les seves obres i la seva tècnica de pintura. Li han concedit el títol de Mestre Internacional d’Aquarel·la Realista i Art Excepcional. Més de 20 obres seves han estat premiades en competicions internacionals d’aquarel·la i en competicions a la Xina.

"Escoda ha creat un pinzell realment extraordinari."

Liu Yi & Escoda:

“Escoda ha creat un pinzell realment extraordinari. Un pinzell amb molts usos que realcen la bellesa del món de l’aquarel·la.”

També et pot interessar