Joan Coch

Pintor i dissenyador polifacètic

Joan Coch Rey (Sabadell, 1963) mostra des de molt primerenca edat una qualitat innata artística i creativa que continua desenvolupant al llarg de tota la seva vida professional, no només en l’aquarel·la, sinó també en àmbits diversos com el disseny d’interiors, l’arquitectura i les arts visuals. És un artista en constant dedicació que treballa sempre buscant noves tendències en els camps de l’expressió plàstica.

Obra i reconeixements

Gran part de la seva prolífica obra es troba en diferents espais públics i col·leccions privades. Últimament dedica part del seu temps a participar en certàmens de pintura on ha estat reconegut i premiat en nombroses ocasions convertint-s en un dels aquarel·listes més respectats del moment. Participa en exposicions individuals i col·lectives, així com impartir tallers i masterclasses, a nivell nacional i internacional. Actualment és professor d’aquarel·la a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell.

"Gràcies a la seva visió, dedicació i tenacitat a l’hora de crear els pinzells amb un mètode artesanal de qualitat, fa que sigui la millor eina que a través de les meves mans utilitzo per la creació de les meves obres d’art."

La relació entre Escoda i Joan Coch:

“Des de molt petit ja utilitzava els pinzells Escoda…. Gràcies a la seva visió, dedicació i tenacitat a l’hora de crear els pinzells amb un mètode artesanal de qualitat, fa que sigui la millor eina que a través de les meves mans utilitzo per la creació de les meves obres d’art. En la realització de les meves aquarel·les, la velocitat i la gestualitat del traç són determinants per a aconseguir un resultat òptim. En aquest moment creatiu, la sèrie Escoda Último, de fibra sintètica, resolen aquestes exigències a la perfecció.”

També et pot interessar