Michael Solovyev

Educació artística tradicional i gran experiència professional

Michael Soloyev (Rússia, 1972) va rebre una educació artística acadèmica tradicional i, tot i que ara està centrat en l’aquarel·la, té experiència com a escenògraf de teatre i una àmplia carrera com a pintor a l’oli. La seva experiència com a escenògraf li va proporcionar dos punts de vista fonamentals per a la seva posterior carrera com a aquarel·lista: comprendre que la llum és primordial per a l’art i l’amor per la co-creació col·lectiva. Sovint es referencia l’obra de Soloyev com una “aquarel·la assolellada”: les seves obres d’art són airejades i transparents com si emetessin la llum del sol.

L’aquarel·la, el medi més interessant

L’aquarel·la és el medi més interessant per Michael Soloyev perquè és l’únic medi artístic en el que no s’és l’únic responsable del procés creatiu. En lloc de treballar sol, es forma una societat amb l’aigua. L’aquarel·la flueix, impregna el medi, existeix en el temps com un ésser viu. Soloyev treballa juntament amb l’aquarel·la en un fascinant procés de co-creació que condueix a interessants resultats. Tal associació no existeix en totes les demés rames de les arts visuals. La voluntat d’experimentar i crear va portar a Michael Soloyev a dissenyar la seva pròpia línia de materials per aquarel·la i llençar una sèrie de lliçons en vídeo sobre aquarel·la.

Soloyev és un aquarel·lista de gran renom, amb exposicions i tallers per tot el món, des de Bolívia fins a França i Austràlia, i així ho retransmet a les seves xarxes socials (@michaelsoloyev).

"Els pinzells Escoda fan una gran part del treball per tu! Escoda és simplement una extensió dels teus dits."

La importància de ser una bona eina pels artistes:

“Si vols fer el millor plat, necessites els millors ingredients. Si vols fer aquarel·les realment bones, necessites les millors eines. Per tant, necessites pinzells Escoda. És un gran plaer no haver de preocupar-se pels materials ja que pots confiar en ells al cent per cent. Els pinzells Escoda fan una gran part del treball per tu! Escoda és simplement una extensió dels teus dits.”

També et pot interessar