Pablo Rubén

L’aquarel·la, la seva gran passió

Pablo Rubén (Madrid, 1978) sempre ha pintat des de petit i tot i que va començar amb pintura a l’oli i acrílic, quan va descobrir l’aquarel·la va trobar la seva gran passió. S’ha format amb grans artistes, mestres i col·laboradors d’Escoda com són Álvaro Castagnet i Joseph Zbukvic; a més, ara, també exerceix el seu amor per l’aquarel·la com a professor oferint masterclass i workshops per tot el món.

Reconeixement internacional

L’artista compta amb més de 500 premis de pintura nacionals i internacionals, especialment per concursos d’aquarel·la de Plen Air, així com diverses participacions en exposicions, tant col·lectives com individuals, de nivell mundial a Madrid, Barcelona, Florència, Nova York, Moscou, Praga i Hong Kong, entre d’altres. Destacar també els llibres que ha publicat amb Anaya Touring d’aquarel·les de viatge i un curs d’aquarel·la. A les xarxes socials, Pablo Rubén és molt actiu a Instagram (@pabloruben_watercolors) on reuneix a més de 50 mil seguidors.

"Porto utilitzant la marca Escoda des de les meves primeres pinzellades quan només era un nen i encara conservo algun d’aquells pinzells."

La llarga relació entre Escoda i Pablo Rubén:

“Porto utilitzant la marca Escoda des de les meves primeres pinzellades quan només era un nen i encara conservo algun d’aquells pinzells. L’excel·lent qualitat dels materials els converteix en una eina de gran durabilitat a més de ser pinzells extremadament precisos per a cada tipus de traç que necessito aplicar en les meves aquarel·les.”

També et pot interessar