Thomas Schaller

Artista, arquitecte i autor

Thomas W. Schaller és un artista, arquitecte i autor guardonat en tots els àmbits. Com a arquitecte ha rebut importants premis com el Graham Foundation Grant. Com a autor ha escrit tres llibres: el top vendes L’arquitectura a Aquarel·la, L’art del dibuix arquitectònic i Arquitecte de la llum: pintures d’aquarel·la per un mestre. També és un demandat instructor, jurat, conferenciant i exhibidor en nombrosos esdeveniments per tot el món.

Treball i projectes

Thomas Schaller va ser elegit recentment per a l’Aliança Internacional de Mestres de l’Aquarel·la i per rebre l’Estatut de Signatura de Mestre de l’Associació d’Aquarel·la de Califòrnia. El seu treball s’exhibeix per tot el món i forma part de diverses col·leccions permanents. També té dues sèries supervendes de vídeos instructius i DVDs de la seva tècnica personal d’aquarel·la.

"A nivell personal, la qualitat, el rang expressiu i la capacitat de resposta dels pinzells Escoda són part essencial del meu treball. Faig servir molts, però en particular la Sèrie Versàtil de pinzells plans de Fibra Kolinsky Sintètica d'Escoda ha revolucionat les meves pintures. La sensació, la velocitat, la retenció d’aigua i el flux són simplement com cap altre pinzell."

Thomas Schaller sobre els pinzells Escoda:

“Un dels plaers de pintar en aquarel·la és que permet a l’artista ser immediat i espontani. I pel fet que es necessiten tan pocs materials per completar un treball excel·lent, fa que la qualitat de cada material seleccionat sigui molt important. Per aquesta raó, els pinzells Escoda continuen eclipsant la majoria dels altres.

A diferència de les grans empreses corporatives i de producció en massa, Escoda és essencialment una petita empresa familiar que ha produït pinzells artesanals de la més alta qualitat i respectuosos amb el medi ambient durant dècades. Això és molt important perquè fan l’esforç sincer de conèixer i respondre a la comunitat d’artistes que hi confien com a part integral de totes les nostres vides creatives. En tots els sentits, ells mateixos són artistes.

A nivell personal, la qualitat, el rang expressiu i la capacitat de resposta dels pinzells Escoda són part essencial del meu treball. Faig servir molts, però en particular la Sèrie Versàtil de pinzells plans de Fibra Kolinsky Sintètica d’Escoda ha revolucionat les meves pintures. La sensació, la velocitat, la retenció d’aigua i el flux són simplement com cap altre pinzell. No puc imaginar poder fer el que faig sense aquests pinzells. Sens dubte, Escoda m’ha fet molt millor artista.”

També et pot interessar