Keiko Tanabe

D'autodidacta a instructora

Keiko Tanabe (Kyoto, Japó) és una artista majoritàriament autodidacta que actualment viu a San Diego, Califòrnia. Es va embarcar en la seva carrera artística professional l’any 2005. Des de llavors, les seves pintures han estat en moltes exposicions nacionals i internacionals, tant com a jurat com per invitació, i ha guanyat reconeixements per tot el món. La seva obra ha estat comprada per col·leccionistes privats i corporatius de talla mundial. També publica les seves obres i les presenta a les principals revistes d’art i a diverses publicacions dels Estats Units, Europa i Àsia. Sol·licitada instructora de tallers i masterclasses, ha realitzat centenars de demostracions en viu per tot el món. El seu enfocament de l’ensenyament és ajudar els estudiants a identificar i resoldre els seus problemes per millorar encara més les seves habilitats tècniques i refinar el seu estil.

Projectes i associacions

Tanabe sol participar com a jurat en exposicions d’art tant a nivell nacional com internacional. El 2018, va ser nomenada membre del consell assessor de l’American Watercolour Weekly. Té diversos llibres i 4 DVDs publicats. És membre de la Societat Nacional d’Aquarel·la, la Societat Americana d’Aquarel·la, la Societat Americana d’Impressionistes i l’Associació de Pintors de Laguna Plein Air.

"L'alt nivell de rendiment constant no decep mai i converteix els pinzells Escoda en una eina de creació d'art excel·lent i fiable en què l'artista es pot lliurar."

Per què a Keiko Tanabe li agrada treballar amb Escoda:

“En primer lloc, la qualitat és de primera, fet que reflecteix l’estàndard i l’orgull de l’artesania. L’alt nivell de rendiment constant no decep mai i converteix els pinzells Escoda en una eina de creació d’art excel·lent i fiable en què l’artista es pot lliurar.”

També et pot interessar