Ale Casanova

La forma d’evocar sentiments

Ale Casanova és pintor i docent (València, 1981), enfocat en el retrat i la figura humana. La visió contemporània de l’aquarel·la, la depurada tècnica amb l’oli i la seva peculiar visió sobre la pintura l’ha portat a exposar en múltiples galeries d’art. A la seva obra es mostren escenes senzilles amb absoluta naturalitat i cruesa, de manera que aconsegueix una especial forma d’evocar sentiments a l’espectador, aconseguint així una atmosfera d’intimitat en les pintures gràcies a les figures humanes i els nus.

Labor docent i divulgativa

Casanova desenvolupa una gran tasca docent i de divulgació de l’aquarel·la i la seva particular manera de veure el món, que l’ha portat a fer tallers a diversos països. També compta amb cursos en línia sobre la tècnica d’aquarel·la i oli, així com la figura humana en aquarel·la. Pots seguir-lo a les xarxes socials al seu perfil @casanova_ale.

"Els pinzells Escoda em donen la garantia de la tradició, juntament amb la recerca de la innovació."

Escoda i Ale Casanova:

“Durant la meva formació els pinzells Escoda sempre van ser garantia de qualitat i durabilitat. Ara com a professional persegueixo materials que m’aportin seguretat i durabilitat. Els pinzells Escoda em donen la garantia de la tradició, juntament amb la recerca de la innovació.”

També et pot interessar