Angela Barbi

L'art, de hobby a professió

Angela Barbi (Girona, Espanya) va començar a dibuixar i pintar de ben jove. De més gran va començar a fer classes de dibuix clàssic i pintura expressionista, compaginant la seva passió per l’art amb la seva feina com a professora d’anglès en un institut, ocupació que va exercir durant més de 25 anys. El 2014 va fundar la IWS Espanya i actualment segueix col·laborant amb la resta de delegacions d’IWS a tot el món, sent membre de diverses societats i jurat de concursos internacionals. També ha exposat les seves obres de manera col·lectiva i individual a nivell mundial.

El seu projecte més personal

Actualment dirigeix el seu propi projecte, EPC Art Courses (Enjoy Painting Catalonia), que consisteix en l’organització de vacances on la pintura amb aquarel·la és protagonista per Catalunya, Espanya o altres països, tutelats per diversos mestres de l’aquarel·la més reconeguts del món com Álvaro Castagnet, Joseph Zbukvic o Charles Reid.

"I com més els he conegut i més pinzells he provat, més m'han agradat i em segueixen agradant. Per la seva qualitat, sobretot són fiables quan pintes, saps que et respondran tant en humit com en sec."

Angela Barbi sobre Escoda:

“Utilitzo els pinzells Escoda des de molt abans de conèixer els propietaris personalment, sempre han estat els pinzells per a mi. I com més els he conegut i més pinzells he provat, més m’han agradat i em segueixen agradant. Per la seva qualitat, sobretot són fiables quan pintes, saps que et respondran tant en humit com en sec. També saps que els materials són excel·lents, que els pèls no cauran, que el mànec quedarà al seu lloc i que et duraran molt de temps, encara que els hi donis molta batalla. Els pèls tenen el punt just de duresa i especialment la seva excel·lent punta segueix durant, encara que el pinzell sigui vell. Així que per descomptat puc recomanar-los sense cap dubte. Gràcies Escoda per fer-nos la nostra vida d’artista més fàcil!”

També et pot interessar