Iain Stewart

Carrera en aquarel·la

Iain Stewart és un artista de l’aquarel·la i membre destacat de l’American Watercolor Society, així com altres entitats internacionals. Pels seus treballs ha rebut nombrosos premis en competicions internacionals i les seves obres han estat exposades i venudes a col·leccions a privades. A més de pintor, Stewart és arquitecte, per això ensenya aquarel·la i dibuix de disseny a la Universitat d’Auburn, on ell mateix va rebre la seva titulació.

Treball en formació

A més de la seva feina com a professor a la universitat, Stewart és un sol·licitat instructor d’aquarel·la, amb diferents vídeos instructius i llibres sobre pintura. De fet, fent classes a un grup d’alumnes a Barcelona va ser convidat per Escoda a conèixer la fàbrica a Sabadell i veure com es fan els pinzells. Des de llavors, la relació entre el grup Escoda i l’artista ha estat molt més forta convertint-se en una gran amistat.

"Quan em pregunten quins pinzells utilitzo normalment responc un #14 Perla i un #14 Últim i dic que faig el 95% de totes les meves pintures amb aquests dos. És totalment cert. [...] Des del meu punt de vista, els pinzells Escoda són els de millor valor i qualitat al mercat actual."

Iain Stewart i la seva relació amb Escoda:

“He fet servir els pinzells Escoda durant més de 15 anys. Els trobo fiables i extremadament ben fets. Sóc exigent amb els meus pinzells i Escoda mai no m’ha fallat. Utilitzo tant els pinzells de viatge per a les meves obres de quadern d’esbossos com els rodons i plans de mànec curt per a l’estudi i el treball tradicional de Plein Air. Els que més m’impressionen són els pinzells sintètics, que superen els límits del que es podria esperar de les fibres sintètiques. Els pinzells Perla, Prado i Último són els meus cavalls de batalla. Quan em pregunten quins pinzells utilitzo normalment responc un #14 Perla i un #14 Últim i dic que faig el 95% de totes les meves pintures amb aquests dos. És totalment cert. Considero a la gent d’Escoda els meus amics i torno als seus pinzells una vegada i una altra per la seva gran tasca d’entendre la qualitat que s’espera dels seus productes i per saber que quan faig servir un dels pinzells funcionarà exactament com esperava. No tots els fabricants poden presumir d’aquest nivell d’artesania i durabilitat al llarg del temps. Quan veig que s’estan desenvolupant noves línies de fibres sintètiques agraeixo l’oportunitat de provar-les i notar les lleugeres diferències a cada sèrie. Des del meu punt de vista, els pinzells Escoda són els de millor valor i qualitat al mercat actual.”

També et pot interessar