Anna Bucciarelli

Il·lustració amb un estil propi únic

Anna Bucciarelli és una il·lustradora professional amb un estil únic, influenciat per la seva formació en art popular d’Europa de l’Est, d’on procedeix (va néixer a Ucraïna). El seu treball principalment es centra en motius florals i vegetals en aquarel·la i tinta als quals afegeix elements digitals per aportar detalls delicats i exquisits als seus dissenys. Pots descobrir-los al seu compte d’Instagram, @anna.m.bucciarelli, i us recomanem també el seu canal de Youtube on penja vídeos amb tècniques i tutorials.

Els seus dissenys més reconeguts

Un dels seus projectes més especials són els dissenys de monedes canadenques col·leccionables que destaquen per la seva raresa i artesania. També pots trobar el seu art a gots nadalencs de Starbucks, portades de llibres i murals colorits als carrers de Toronto. Aquests projectes l’han convertit en tot un referent, per això des de fa uns anys ofereix classes d’art en línia a Patreon i SkillShare.

"Els meus preferits són els Chronos rodons #3 i #4, ja que brinden la millor retenció d'aigua i precisió per als treballs botànics decoratius en què m'especialitzo. És la millor imitació de pèl de Marta que he trobat, amb una qualitat i un rendiment excepcional."

Què li agrada a l’Anna Bucciarelli d’Escoda:

“Els pinzells Escoda Chronos sintètics són els meus favorits actualment per a treballs d’aquarel·la, tant tradicionals com comercials. Els meus preferits són els Chronos rodons #3 i #4, ja que brinden la millor retenció d’aigua i precisió per als treballs botànics decoratius fins en què m’especialitzo. És la millor imitació de pèl de Marta que he trobat, amb una qualitat i un rendiment excepcional per un preu molt raonable. A més, m’encanten els materials sintètics d’Escoda Versàtil per a tots els meus treballs d’acrílic i guaix, ja que brinden més resistència en comparació amb el pèl de Marta tradicional, la qual cosa és important per als traços decoratius fins que sovint faig servir en les meves il·lustracions. Finalment, els pinzells Escoda Reserva i Perla sovint apareixen a la meva feina d’aquarel·la a gran escala, inclosos animals, retrats i paisatges.”

També et pot interessar